Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Roolipelaamista yli 16-vuotiaille: Lankhmarin varkaat

11 marraskuun 17:00 - 20:00

Torstaina 17.11. klo 17-20 Lahden pääkirjaston kokoushuone Tuohessa on yli 16-vuotiailla mahdollisuus kokeilla pöytäroolipelaamista.

Roolipelissä osallistujat ottavat itselleen sovitun pelihahmon roolin ja roolihahmonaan kuvailevat tai esittävät sitä, mitä hahmo tekee, puhuu tai ajattelee. Pelissä on myös omat sääntönsä, joiden avulla ratkaistaan esimerkiksi onnistuuko hahmo jossakin tai kuka voittaa taistelussa. Roolipelissä ei ole voittajia tai häviäjiä, vaan pelin hauskuus ja tarkoitus on tarinan luominen yhdessä muiden kanssa.

Peliviikon roolipelit sopivat myös aloittelijoille, eli tule rohkeasti kokeilemaan uutta harrastusta! Osallistujia mahtuu jokaiseen peliin rajattu määrä, ei ennakkoilmoittautumista. Lisätietoja: informaatikko Ilona Riekkola, ilona.riekkola@lahti.fi

Torstaina pelattavan seikkailun nimi on Lankhmarin varkaat: Surman suu. Peli sijoittuu Fritz Leiberin kirjoistakin tuttuun Lankhmarin fantasiakaupunkiin ja pelijärjestelmänä on SWADE (Savage Worlds). Teemojensa vuoksi tämä peli ei sovi alle 16-vuotiaille.

Tutustu myös peliviikon muuhun ohjelmaan!

 

Tiedot

Päivämäärä:
11 marraskuun
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Lahden pääkirjasto
Kirkkokatu 31
Lahti, Päijät-Häme 15140 Suomi
Puhelin:
044 416 4798
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto