Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Roolipelaamista alakouluikäisille: Sieninevan velho

9 marraskuun 14:00 - 16:00

Tiistaina 9.11. klo 14-16 Lahden pääkirjaston lasten alueella on alakouluikäisillä mahdollisuus kokeilla pöytäroolipelaamista.

Roolipelissä osallistujat ottavat itselleen sovitun pelihahmon roolin ja roolihahmonaan kuvailevat tai esittävät sitä, mitä hahmo tekee, puhuu tai ajattelee. Pelissä on myös omat sääntönsä, joiden avulla ratkaistaan esimerkiksi onnistuuko hahmo jossakin tai kuka voittaa taistelussa. Roolipelissä ei ole voittajia tai häviäjiä, vaan pelin hauskuus ja tarkoitus on tarinan luominen yhdessä muiden kanssa.

Peliviikon roolipelit sopivat myös aloittelijoille, eli tule rohkeasti kokeilemaan uutta harrastusta! Osallistujia mahtuu jokaiseen peliin rajattu määrä, ei ennakkoilmoittautumista. Lisätietoja: informaatikko Ilona Riekkola, ilona.riekkola@lahti.fi

Tiistaina pelattava seikkailu Sieninevan velho sijoittuu Astraterran höyryfantasiamaailmaan! Seikkailijajoukko pestataan hakemaan takaisin Altumin yliopiston mytomykologian eli myyttisen sienitieteen professori. Hänen viimeinen tunnettu olinpaikkansa on syrjäinen Sieninevan alue, jonne kaikeksi onneksi on kaukoporttiyhteys. Löytävätkö seikkailijat professorin, mitä kummaa suolla asuva sammakkomies siellä toimittaa, ja asuuko Sieninevalla todellakin pahantahtoinen velho?

Tutustu myös peliviikon muuhun ohjelmaan!

Tiedot

Päivämäärä:
9 marraskuun
Aika:
14:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Lahden pääkirjasto / lasten ja nuorten palvelut
Kirkkokatu 31
Lahti, Suomi
Puhelin:
044 018 7106