Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Game Över 2021 – ohjeita ja sääntöjä

huhtikuu 30 11:00 - toukokuu 8 16:00

Miten pääsen tapahtuman Discordiin

Tervetuloa Pelitila Xperiencen Discord-palvelimelle, joka on tämän vuoden Game Överin päätapahtumapaikka! Discord on keskusteluympäristö, jossa voi hengata ja jutella niin tekstin, puheen kuin videonkin välityksellä.

Tämän linkin kautta pääset suoraan Xperiencen Discord-palvelimen Game Över-kanaville.

Katso pikaopasvideo Discordista: 

Miten pääsen lautapelaamaan virtuaalisesti

Tervetuloa lautapelaamaan virtuaalisesti! Game Överissä on käytössä kaksi virtuaalista lautapelialustaa, Tabletopia sekä Board Game Arena.

 

Katso pikaopasvideo Tabletopiasta:

 

Katso pikaopasvideo Board Game Arenasta:

 

Game Över 2021 - pukukisan säännöt ja ohjeet

Game Över julistaa leikkimielisen kaappicosplay-pukukilpailun!

Pukukilpailun aiheena ovat pelit ja pelihahmot ja teemana nk. kaappicosplay, eli emme etsi valmiita taidokkaita pukuja vaan kekseliäitä kotikutoisia asuja, jotka on koottu oman vaatekaapin sisällöstä – tai vaikka askartelu-, siivous- ja keittiökaapinkin.

Säännöt:

  • Puvun täytyy esittää jotakin tunnettua pelihahmoa, josta on olemassa virallisia kuvia, esimerkiksi Mario, Solid Snake, Afrikan tähden rosvo.
  • Puvussa ei saa käyttää sellaisia vaatteita tai osia, jotka on etukäteen valmistettu tai ostettu nimenomaan tämän hahmon esittämistä varten.
  • Osallistumiseen ei ole ikärajaa.
  • Kuvasta saa halutessaan peittää kasvonsa, jos se ei haittaa kokonaisuuden tarkastelua.
  • Lähettämällä kuvan annat Lahden kaupunginkirjastolle ja nuorisopalveluille luvan julkaista sen osana kisan yleisöäänestystä sekä tapahtuman Youtube-striimiä.

Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen gameoverlahti@gmail.com viimeistään perjantain 7.5. aikana. Liitä mukaan pelihahmon ja pelin nimi sekä kuva tai linkki viralliseen kuvaan hahmosta. Kerro myös millä nimellä tai nimimerkillä haluat esiintyä. Halutessasi voit kertoa lyhyesti, mitä kaikkea asuun on käytetty!

Kisassa valitaan sekä yleisön suosikki että raadin suosikki. Raati painottaa valinnassa puvun kekseliäisyyttä, hahmouskollisuutta ja näköisyyttä. Voittajat julistetaan lauantaina 8.5. livestriimin huipennuksena klo 16.

Inspiraatiota hauskoihin ja kekseliäisiin kotikutoisiin pukuihin voi hakea vaikkapa Desucon-tapahtuman insta-tagista #desucosplay (avautuu uuteen välilehteen) tai @Lowcostcosplayth-instatililtä (avautuu uuteen välilehteen).

Tiedot

Alkaa:
huhtikuu 30 11:00
Loppuu:
toukokuu 8 16:00