Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lahden Jalo- ja korukiviyhdistyksen näyttely Lahden pääkirjaston näyttelytilassa 1.-28.2.2019

helmikuu 1, 2019 - helmikuu 28, 2019

Näyttelyssä pääset tutustumaan laaja-alaisesti yhdistyksemme toimintaan. Lahden Jalo- ja korukiviyhdistyksen tarkoituksena on toimia kivien ja mineraalien keräilystä, hionnasta, tutkimisesta ja käyttöesineiksi jalostamisesta kiinnostuneiden henkilöiden yhdyssiteenä. Yhdistys tekee aktiivista työtä kiviharrastuksen ja tietämyksen edistämiseksi, sekä samalla tukee ja kehittää alan harrastustoimintaa.

Panostamme erityisesti suomalaisten jalokivien ja korukivien tuntemukseen, keräilyyn ja hiontaan. Yhdistyksemme järjestää kursseja, joilla neuvotaan tapoja työstää kiviä koruiksi ja koriste-esineiksi.

Lisäksi yhdistyksessämme toimii aktiivisesti hopean työstöstä ja etenkin hopeakorujen valmistuksesta kiinnostuneita jäseniä. Hopeakorukurssitarjonta on runsasta ja kursseilla on mahdollista työstää vapaasti omia ideoitaan, joko uudesta hopeasta tai kierrätysmateriaaleista.

Näyttelyssä on esillä suomalaisia korukivilaatuja sekä hiomattomina että hiottuina näytteinä. Lisäksi näyttelyssä esitellään pyörö- ja viistehiontaa sekä hopeakorujen valmistusta kuvin ja työnäyttein.

Kaikki näytteillä olevat kiviesineet ja hopeakorut ovat yhdistyksemme jäsenten valmistamia.

Näyttely on avoinna pääkirjaston aukioloaikoina 1.-28.2.2019.

 

Tiedot

Alkaa:
helmikuu 1, 2019
Loppuu:
helmikuu 28, 2019
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Lahden pääkirjasto
Kirkkokatu 31
Lahti, Päijät-Häme 15140 Suomi
+ Google Map
Puhelin:
044 416 4798
Kotisivu:
https://lastu.finna.fi