Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kirjailijavieraana Johanna Venho

syyskuu 16, 2020 18:00 - 19:30

Pidämme turvavälit, paikkoja rajoitetaan. Varmista osallistumisesi ilmoittautumalla ennakkoon kirjastoon puhelimitse 03-849 3620 tai sähköpostilla kirjasto@heinola.fi.  Älä tule tilaisuuteen sairaana tai karanteenissa ollessasi.

Vierailua voit seurata myös suorana verkossa osoitteessa https://www.youtube.com/user/Heinolakirjasto , verkossa osallistumiseen ei tarvitse ilmoittautua.

Johanna Venho kertoo kirjailijan työstä ja romaanistaan Ensimmäinen nainen. Se on paljon taustatyötä vaatinut tarina älykkään ja henkisesti vahvan naisen, Sylvi Kekkosen, valinnoista ja yksinäisyydestä. Ensimmäinen nainen oli syksyllä 2019 kaunokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaana ja se on kirjaston viime vuoden varatuimpia kirjoja.

Johanna Venho julkaisi ensimmäisen runokokoelmansa 1990-luvun lopulla, ja sen jälkeen hän on kirjoittanut runoja, proosaa ja lastenkirjoja aina sen mukaan, mikä kulloinkin vetää puoleensa. Hän on saanut kirjailijantyöstään useita tunnustuksia, mm. Arvid Lydecken –palkinnon, Einari Vuorelan runopalkinnon, Katri Vala –palkinnon ja WSOY:n kirjallisuussäätiön tunnustuspalkinnon.

Johanna Venho kuvan toisella puolella, toisella kirja Ensimmäinen nainen, kansikuvassa Sylvi Kekkonen

Tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 16, 2020
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtumaluokat:
,