Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely Lahden pääkirjaston aulassa 1.-30.9.2022.

1 syyskuun - 30 syyskuun

Harvinaisen hyvää elämää näyttelykuva.

Miltä näyttää ihminen, jolla on harvinainen sairaus? Millaista on elämä harvinaissairauden kanssa? Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttelyssä pääset tutustumaan harvinaissairaan arkeen kuvina ja tarinoina.

Harvinainen sairaus vaikuttaa sairastuneen arkeen ja läheisten elämään monin eri tavoin. Elämä voi kuitenkin olla hyvää sairaudesta huolimatta. Hyvään elämään kuuluu paljon erilaisia asioita, jotka ovat jokaiselle omanlaisia. Marraskuun 2021 alusta Suomea kiertänyt Harvinaisen hyvää elämää -valokuvanäyttely esittelee harvinaissairaan arkea kuvina ja tarinoina. Kuvissa esittäytyy eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa eläviä harvinaissairaita, jotka kertovat avoimesti millaista on harvinainen arki haasteineen ja ilonpilkahduksineen. Kuvien oheen liitetyt tarinat muistuttavat, että ihminen on paljon enemmän kuin pelkkä diagnoosi.

Näyttelyn valokuvat on ottanut Lahden Muotoiluinstituutin kasvatti Valtteri Nevalainen, joka on erikoistunut valokuvaamisessa muotokuviin. Valokuvanäyttelyn tuottaa Harvinaiset-verkosto, joka on valtakunnallinen harvinaistyötä tekevien sosiaali- ja terveysalan kattojärjestöjen yhteistyöverkosto. Näyttelyn tavoitteena on lisätä tietoisuutta harvinaissairauksista ja niiden vaikutuksista arkeen. Harvinaissairaus koskettaa Suomessa yli 300 000 ihmistä ja heidän läheisiään. Lisätietoa osoitteessa https://harvinaiset.fi/valokuvanayttely/ .

Harvinaisen hyvää elämää -näyttelun julistekuva.

 

 

 

Tiedot

Alkaa:
1 syyskuun
Loppuu:
30 syyskuun
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,

Järjestäjä

Harvinaiset-varkosto
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Pääkirjaston aulan näyttelytila
Kirkkokatu 31
Lahti, 15140
+ Google Map