Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kirjailijavieraina Ina Ruokolainen & Nenne Hallman Kolmen naisen kirjeitä – Rakkaudesta, surusta ja luopumisesta

16 elokuun 17:00 - 19:00

Tiistaina 26.8. klo 17.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa kirjailijavieraina Ina Ruokolainen & Nenne Hallman.

Kolme kuusikymppistä naista katsoi elämänsä käännekohtiin ja tunnisti monta luopumista: läheisten kuolemia, eroja ja muuta surua, mutta myös tietoisia irrotteluja ja riemastuttavia oivalluksia. He alkoivat kirjoittaa toisilleen kirjeitä selvittääkseen, mitkä ratkaisut ja elämän yllätykset ovat ottaneet koville, ja mitkä puolestaan ovat tuoneet lisää vapautta ja vaihtoehtoja. Ina Ruokolainen ja Nenne Hallman kertovat kirjansa Kolmen naisen kirjeitä – Rakkaudesta, surusta  ja luopumisesta (Into 2022) synnystä ja sisällöstä. 

Ina Ruokolainen on toimittaja, tietokirjailija, kriitikko ja kirjoittajakouluttaja. Hänen kirjojensa aiheina ovat olleet yhtä hyvin sieniruoat ja kotiseutupyöräily kuin kulttuurin eri puolet muotoilusta kuvataiteeseen ja teatteriin. Ruokolainen on Salpausselän kirjailijoiden puheenjohtaja.  

Nenne Hallman työskentelee journalismin etiikan asiantuntijatehtävissä Julkisen sanan neuvostossa. Hän on taustaltaan toimittaja ja käsikirjoittaja. Hän on työskennellyt toimituspäällikkönä ja julkaisujohtajana sekä erikoislehtien päätoimittajana. 

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen tietokirjailijoiden ja Lahden kaupunginkirjaston kanssa. Tilaisuuden juontaa tietokirjailijoiden aluevastaava Annamari Saure. 

Kirjailijavieraiden Ina Ruokolaisen ja Nenne Hallmanin kuvat

Tiedot

Päivämäärä:
16 elokuun
Aika:
17:00 - 19:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Lahden kaupunginkirjasto

Tapahtumapaikka

Lahden pääkirjasto / auditorio
Kirkkokatu 31
Lahti, 15140 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto