Siirry sisältöön

Lastu-vinkkaajat-palvelu

Tämä on Lastu-kirjastojen seudullinen Lastu-vinkkaajat-palvelu.

Päijät-Hämeen kirjastojen henkilökunta tarjoaa toiveidesi mukaisia suosituksia ja vinkkejä liittyen kirjallisuuteen, elokuviin, musiikkiin tai peleihin. Antamiesi tietojen pohjalta kirjaston eri aineistoihin perehtyneet vinkkaajat keräävät suosituslistan, joka sisältää 10 teosta. Saat vinkit suoraan sähköpostiisi noin kahden viikon kuluessa.

Pyydä aineistovinkkejä verkkolomakkeella.
Tulostettava Lastu-vinkkaajat-palvelun yhteydenottolomake

Lastu-vinkkaajia ryhmäkuvassa kirjoja käsissään.
Kuvassa Lastu-vinkkaajia.

Lastu-vinkkaajat -palvelu on tarjolla myös vanhemmille ja koko perheelle. Lasten- ja nuorten aineistoihin perehtyneet kirjastotyöntekijät etsivät perheen eri-ikäisille lapsille sekä tarvittaessa vanhemmille sopivaa luettavaa yhdessä tai itsenäisesti.

Pyydä vinkkejä koko perheelle verkkolomakkeella.
Tulostettava perheiden yhteydenottolomake.

Lähetämme vinkkilistan aina sähköpostitse, jos olet ilmoittanut  sähköpostiosoitteesi. Muussa tapauksessa vinkkaaja on sinuun yhteydessä ja sopii vinkkilistan toimittamisesta jollain muulla tavalla. Sähköpostin mukana on vinkkilinkki lastu.finna.fi -verkkokirjastoon, jonka kautta näet suoraan teosten saatavuuden ja tarkemmat kuvaukset niiden sisällöstä.

Sähköpostiin tulevan vinkkilistan lisäksi on mahdollista saada vinkkikassi, joka sisältää teoslistan tulostettuna ja osan materiaalista valmiiksi valikoituna. Voit tutustua kassin sisältöön rauhassa ja lainata haluamasi teokset.