Siirry sisältöön

Lainaa kausikortti

Lastu-kirjastojen valikoimissa on lainattavia kausikortteja kulttuuri- ja urheilutapahtumiin.

  • Kausikorttien laina-aika on 1 viikko.
  • Kausikorttilainaa ei voi uusia eikä kausikortteja voi varata.
  • Kausikortti on palautettava siihen toimipisteeseen, josta se on lainattu.
  • Maksimi lainamäärä per kevät tai syyskausi on 3 kertaa.

Lisätietoja saatavilla olevista kausikorteista verkkokirjastosta hakusanalla "kausikortit".

Heinola

Peliitat jääkiekkoseuran kausikortit ovat lainattavissa Heinolan pääkirjastosta. Kausikortti käy kauden 2022-2023 otteluihin. Kausikortteja on yhteensä 5 kappaletta.

Hollola

LASB salibandyseuran kausikorttit ovat lainattavissa Hollolan pääkirjastosta. Kausikortilla pääsee F-liigan runkosarjan otteluihin kaudella 2022-2023. Kausikortteja on yhteensä 2 kappaletta.

Lahti

FC Lahti jalkapalloseuran kausikortit ovat lainttavissa pääkirjastosta, kirjallisuus- ja tieopalvelujen asiakaspalvelutiskistä sekä Nastolan kirjastosta. Kausikortilla pääsee kauden 2022 kotiotteluihin. Kausikortteja on yhteensä 6 kappaletta.

Lahden kaupunginteatterin kausikortit ovat lainattavissa pääkirjastosta, kirjallisuus- ja tietopalvelujen asiakaspalvelutiskistä sekä Nastolan kirjastosta. Kausikortteja on yhteensä 3 kappaletta.

  • Kausikortti käy vain ennalta ilmoitettuihin näytelmiin laina-ajan. (Et voi siis varata paikkalippua teatterista joulukuulle, jos kausikortti on sinulla lainassa syyskuussa.)
  • Paikkalippu noudetaan teatterin lippumyymälästä tuntia ennen esitystä.
  • Kausikortti on esitettävä paikkalipun noutamisen yhteydessä.
  • Yksi teatterilippu / näytelmä.
  • Lisätietoja Lahden kaupunginteatterin verkkosivuilla (linkki vie uuteen ikkunaan).

Lahden museot: Lahden Hiihtomuseon, Malvan ja Mastolan kausikortit ovat lainattavissa pääkirjastosta, kirjallisuus- ja tietopalvelujen asiakaspalvelutiskistä. Kausikortteja on 2 kappaletta kuhunkin museoon.

LASB salibandyseuran kausikortit ovat lainattavissa pääkirjastosta, kirjallisuus- ja tietopalvelujen asiakaspalvelutiskistä. Kausikortilla pääsee F-liigan runkosarjan otteluihin kaudella 2022-2023. Kausikortteja on yhteensä 2 kappaletta.

Sinfonia Lahden kausikortit ovat lainattavissa pääkirjastosta, media- ja musiikkipalvelujen asiakaspalvelutiskistä sekä Nastolan kirjastosta. Kausikortteja on yhteensä 4 kappaletta. Kortti oikeuttaa korttiin merkittyihin konsertteihin kevätkaudella 2023: 12.1., 19.1., 26.1., 9.2., 16.2., 23.2., 16.3., 23.3., 5.4., 26.4., 11.5.

Kirjastopalvelujihtaja Salla Palmi-Felin ottaa kausikortit vastaan FC Lahden pelaaja Martinos Christofilta. Palaaja Loorents Hertsi pitää FC Lahden knnattajahuivia
FC Lahden Martinos Christofi ja Loorents Hertsi kävivät tututumassa Lahden pääkirjastoon ja toivat samalla 6 kausikorttia asiakkaidemme lainattavaksi.