Siirry sisältöön

Lainaa kausikortti

Lastu-kirjastojen valikoimissa on lainattavia kausikortteja kulttuuri- ja urheilutapahtumiin.

  • Kausikorttien laina-aika on 1 viikko.
  • Kausikorttilainaa ei voi uusia eikä kausikortteja voi varata.
  • Kausikortti on palautettava siihen toimipisteeseen, josta se on lainattu.

Lisätietoja saatavilla olevista kausikorteista verkkokirjastosta hakusanalla "kausikortit".

Hollola

LASB salibandyseuran kausikorttit ovat lainattavissa Hollolan pääkirjastosta. Kausikortilla pääsee F-liigan runkosarjan otteluihin kaudella 2023-2024. Kausikortteja on yhteensä 2 kappaletta.

Lahti

Voit lainata kunkin kauskortin yhden kerran kevät- ja syyskaudella. Kausikortteja ei voi varata, mutta voit soittaa kirjaston asiakaspalveluun ja tiedustella kortin tilannetta. Mikäli se on paikalla, kortti lainataan sinulle valmiiksi ja se tulee noutaa saman päivän aikana. Jos korttia ei nouda, se palautetaan muille asiakkaille lainattavaksi.

FC Lahti jalkapalloseuran kausikortit ovat lainttavissa pääkirjastosta, kirjallisuus- ja tieopalvelujen asiakaspalvelutiskistä sekä Nastolan kirjastosta. Kausikortilla pääsee kauden 2024 kotiotteluihin. Kausikortteja on yhteensä 4 kappaletta.

Lahden kaupunginteatterin kausikortit ovat lainattavissa pääkirjastosta, kirjallisuus- ja tietopalvelujen asiakaspalvelutiskistä sekä Nastolan kirjastosta. Kausikortteja on yhteensä 3 kappaletta.

  • Kausikortti käy vain ennalta ilmoitettuihin näytelmiin laina-ajan. (Et voi siis varata paikkalippua teatterista joulukuulle, jos kausikortti on sinulla lainassa syyskuussa.)
  • Paikkalippu noudetaan teatterin lippumyymälästä tuntia ennen esitystä.
  • Kausikortti on esitettävä paikkalipun noutamisen yhteydessä.
  • Yksi teatterilippu / näytelmä.
  • Lisätietoja Lahden kaupunginteatterin verkkosivuilla (linkki vie uuteen ikkunaan).

Lahden museot: Lahden Hiihtomuseon, Historiallisen museon, Malvan ja Mastolan kausikortit ovat lainattavissa pääkirjastosta, kirjallisuus- ja tietopalvelujen asiakaspalvelutiskistä. Kausikortteja on 2 kappaletta kuhunkin museoon.

Lahti Basketballin kausikortit ovat lainattavissa pääkirjastosta, kirjallisuus- ja tietopalvelujen asiakaspalvelutiskistä sekä Nastolan kirjastosta. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kotiotteluihin kaudella 2023-2024. Kausikortteja on yhteensä 8 kappaletta.

LASB salibandyseuran kausikortit ovat lainattavissa pääkirjastosta, kirjallisuus- ja tietopalvelujen asiakaspalvelutiskistä. Kausikortilla pääsee F-liigan runkosarjan otteluihin kaudella 2023-2024. Kausikortteja on yhteensä 2 kappaletta.

Sinfonia Lahden kausikortit ovat lainattavissa pääkirjastosta, media- ja musiikkipalvelujen asiakaspalvelutiskistä sekä Nastolan kirjastosta. Kausikortteja on yhteensä 4 kappaletta. Kortti oikeuttaa korttiin merkittyihin konsertteihin kevätkaudella 2024: 18.1., 25.1., 8.2., 15.2., 14.3., 27.3., 11.4., 18.4., 25.4., 16.5.

Kirjastopalvelujihtaja Salla Palmi-Felin ottaa kausikortit vastaan FC Lahden pelaaja Martinos Christofilta. Palaaja Loorents Hertsi pitää FC Lahden knnattajahuivia
FC Lahden Martinos Christofi ja Loorents Hertsi kävivät tututumassa Lahden pääkirjastoon ja toivat samalla 6 kausikorttia asiakkaidemme lainattavaksi.