Siirry sisältöön

Lahden lukudiplomit 6. luokkaan asti

Lukudiplomiin on valittu paljon uutuuksia sekä erilaiset lukijat huomioivaa luettavaa. Lukudiplomia on päivitetty elokuussa 2020 ja samalla 0-5-vuotiaille perheineen on julkaistu oma diplomi, Lukusankari.

Jokaiselle luokka-asteelle on laadittu ikäkauteen sopivia ja lukukokemusta syventäviä tehtäviä. Lukudiplomin listat, kirjaesittelyt kansikuvin ja tehtävävihkot ovat tulostettavissa kunkin luokan kohdasta. Eri luokkien (paitsi Lukusankaridiplomin) diplomikirjat on Lahden kirjastoissa tarroitettu eri väreillä ja sijoitettu diplomikirjahyllyyn löytämisen helpottamiseksi.

Kaikkien lukudiplomin suorittaneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja. Suoritusaikaa on aina kevätlukukauden loppuun saakka. Jos haluat osallistua arvontaan, palauta lukudiplomivihkon takasivulta löytyvä arvontalipuke johonkin Lahden kirjastoon tai kirjastoautoon. Lukudiplomin suorittanut voi saada myös opettajan hyväksymästä suorituksesta kunniakirjan. Kultaisen kunniakirjan saa, kun on suorittanut kaikkien luokkien lukudiplomit. Tulosta kultainen kunniakirja tästä (.pdf, avautuu uuteen ikkunaan, ei saavutettava).

Vanhoilta listoilta luetut kirjat ovat edelleen hyväksyttävissä diplomin suoritukseen.

UUTUUS! Lukusankaridiplomi (0-5-vuotiaille tarkoitetut kirjat)

1. luokan kirjalista

2. luokan kirjalista

3. luokan kirjalista

4. luokan kirjalista

5. luokan kirjalista

6. luokan kirjalista