Siirry sisältöön

Hartolan Luku-Konkari -lukudiplomi

Hartolan yhtenäiskoulun lukudiplomit 1.-6.-luokkalaisille

Luku-Konkari lukudiplomin suorittamisohjeet

Luku-Konkari on Hartolan yhtenäiskoulun 1-6 luokkalaisten lukudiplomi. Lukudiplomin tarkoituksena on innostaa lapsia lukuharrastuksen pariin ja tutustuttaa heidät erilaisiin kirjallisuuden muotoihin. Lukudiplomiin on valittu kirjoja oppilaan ikätaso huomioiden.

Kirjat valitaan valmiilta luokkakohtaisilta kirjalistoilta. Opettaja voi sisällyttää lukudiplomiin kirjoja myös listan ulkopuolelta.

1. - 2. luokkalaisten lukudiplomi

Saat Luku-Konkari lukudiplomin, kun luet lukuvuoden aikana vähintään kuusi kirjaa. Lue kaksi kirjaa molemmista ryhmistä ”Kotimaiset kertojat” ja ”Ulkomaiset kertojat” sekä yksi kirja molemmista ryhmistä ”Kuvakirjat” ja ”Runot”.

Luku-Konkari Mestaridiplomin saa, jos lukee lukuvuoden aikana yhteensä 12 kirjaa: neljä kirjaa molemmista ryhmistä ”Kotimaiset kertojat” ja ”Ulkomaiset kertojat” sekä kaksi kirjaa molemmista ryhmistä ”Kuvakirjat” ja ”Runot”.

Ekaluokkalaisten kirjalista (pdf, ei saavutettava)

Tokaluokkalaisten kirjalista (pdf, ei saavutettava)

3. - 6. luokkalaisten lukudiplomi

Saat Luku-Konkari lukudiplomin, kun luet lukuvuoden aikana vähintään kuusi kirjaa. Lue kaksi kirjaa molemmista ryhmistä ”Kotimaiset kertojat” ja ”Ulkomaiset kertojat” sekä yksi kirja molemmista ryhmistä ”Klassikot ja sadut” sekä ”Runot”.

Kolmasluokkalaisten kirjalista (pdf, ei saavutettava)

Neljäsluokkalaisten kirjalista (pdf, ei saavutettava)

Viidesluokkalaisten kirjalista (pdf, ei saavutettava)

Kuudesluokkalaisten kirjalista (pdf, ei saavutettava)

Luku-Konkari Mestaridiplomin saa, jos lukee lukuvuoden aikana yhteensä 12 kirjaa: neljä kirjaa molemmista ryhmistä ”Kotimaiset kertojat” ja ”Ulkomaiset kertojat” sekä kaksi kirjaa molemmista ryhmistä ”Klassikot ja sadut” sekä ”Runot”.