Siirry sisältöön

TAMMIKUUN TILAISUUS ON PERUTTU KORONARAJOITUSTEN VUOKSI.

Keskiviikkona 20.1. klo 18.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa kokoonnutaan jälleen keskustelemaan uskosta ja uskonnoista. Tässä kevätkauden ensimmäisessä tapaamisessa pohditaan erilaisia jumalakuvia. Aiheeseen johdattelee pastori Hannu Lehdeskoski. Keskusteluiltojen tavoitteena on mahdollistaa avoin ja kunnioittava keskustelu erilaisten uskontojen ja maailmankatsomusten välilä.

Kevään muissa tapaamisissa 24.2., 14.4. ja 26.5. sukelletaan vierailevien luennoitsijoiden kanssa ympäristöteemaan.

Käsillä muodostettu sydän kehystää laskevaa aurinkoa.

 

Keskiviikkona 4.11. klo 18.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa kirjastonhoitajat Riikka ja Johanna tarjoilevat näkökulmia henkisyyteen, hengellisyyteen ja ihmisenä olemiseen. Puhetta pyhästä -iltojen tavoitteena on mahdollistaa avoin ja kunnioittava keskustelu erilaisten uskontojen ja maailmankatsomusten välillä. Keskusteluillat toteutetaan yhteistyössä Keski-Lahden seurakunnan kanssa. Tämä on syyskauden viimeinen tapaaminen,  mutta jatkoa on luvassa jälleen kevätkaudella.

Lisätietoja: pastori Hannu Lehdeskoski hannu.lehdeskoski@evl.fi, puh 044 719 1445 tai kirjastonhoitaja Johanna Nurminen johanna.nurminen@lahti.fi, puh 044 416 3523

Kirjaston opasteissa lukee elämantaito, rajatieto ja uskonto