Siirry sisältöön

Lahden pääkirjaston palautusalueella on alkanut remontti tiistaina 13.12.2022. Aineiston palautuspiste sijaitsee ulko-ovien läheisyydessä, näyttelyaulassa. Pisteelle voi jättää palautettavaa aineistoa mutta siinä ei voi lainata, uusia lainoja tai maksaa kirjastomaksuja. Nämä toimet voi tehdä normaalisti joko lainausautomaateilla tai asiakaspalvelutiskeissä.

Remontin edetessä kirjastossa tehdään kovaa melua aiheuttavia lattioiden piikkaus- ja jyrsintätöitä. Nämä työt ajoitetaan aamun tunteihin kello 6–10 välille. Pääsääntöisesti remonttia tehdään arkipäivisin kello 7.30-15.00 välillä.

Remontin valmistumisaikataulu on muuttunut muun muassa materiaalitoimitusten viivästymisestä johtuen. Remontin arvioitu valmistumisaika on helmi-maaliskuun vaihteessa.

Pääkirjasto on normaalisti auki koko remontin ajan. Koulu- ja päiväkotiryhmille ei suositella vierailuja kirjastoon remontin aikana.

(Seuraa tiedotustamme tällä sivulla. Päivitetty 23.1.)

Remonttialue. Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa.

Palautusalueen remontti on välttämätön, sillä vanha palautusautomaatti on jo ikänsä puolesta tiensä päässä. Remontin myötä koko pääkirjaston palautusalue uudistuu. Asiakkaiden palautukset ovat jatkossa helpommin saatavilla.