Siirry sisältöön

Keskiviikkona 18.8. klo 18 Teams-alustalla. Mukaan Teams-alustalla tapahtuvaan keskusteluun pääset tästä osoitteesta: bit.ly/etäleffakerho. Dating Amber (K7) kertoo ystävyksistä Eddiestä ja Amberista, jotka alkavat seurustella keskenään piilottaakseen homofobiselta ympäristöltään sen, että he ovat molemmat homoseksuaaleja. Elokuva sijoittuu 90-luvun puolivälin Irlantiin.

Elokuva on katsottavissa Kirjastokino.fi -sivustolta ilmaiseksi, kirjautumalla sivustolle Lahden kaupunginkirjaston kirjastokortilla. Katso leffa omaan tahtiin etukäteen! Etäleffakerhoon voit tulla juttelemaan vapaasti ja rennosti kuukauden leffasta muiden osallistujien kanssa.  Leffakerhoa vetävät kirjastonhoitajat Jenna Salo ja Maija Rauhamaa.

Mukaan Teams-alustalla tapahtuvaan keskusteluun pääset tästä osoitteesta: bit.ly/etäleffakerho

Dating Amber elokuvan kansi.
Dating Amber elokuvan näet Kirjastokino.fi-sivustolta.

Kirjoittava käsi jonka edessä punainen nauha.

Tiistaina 17.8. klo 16.30 – 18.00 Lahden pääkirjaston Monitoimitilassa.

Tutkitaan omaa elämää ja etsitään aarteita itsestämme pienten kirjoitusharjoitusten avulla. Sopii kaikille, mitään erityistä osaamista tai aiempaa kokemusta kirjoittajaryhmistä ei tarvitse olla. Tekstejä voi halutessaan jakaa ryhmässä, mutta niitä ei arvostella.

Ohjaajana kirjastonhoitaja, kirjallisuusterapiaohjaaja Johanna Nurminen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset: johanna.nurminen@lahti.fi, puh. 044 4163523

Mukaan mahtuu 10 osallistujaa.

Kettuhahmo jonka takana näkyy sateenkaaren värejä.

Maanantaina 16.8. klo 10.00 Lahden kaupunginkirjaston Youtube-kanavalla saa ensi-iltansa Lahti Pride-tapahtuman etäsatutuokio. Satutuokio jää ensi-illan jälkeen katsottavaksi kirjaston Youtube-kanavalle.

Videolla Lahden kirjaston henkilökunta lukee Pride-henkeen sovitettuja klassikkosatuja. Mitä kaikkea prinsessat voivatkaan tehdä ja keihin prinssit saavat rakastua?

Suositellaan yli 3-vuotiaille.

Jos video ei näy, voit katsoa sen suoraan Youtubessa (siirryt toiseen palveluun).