Siirry sisältöön

Maanantaina 23.9. klo 18.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa päästään juurimusiikin alkulähteille. Kitarataituri ja muusikko Paavo Pesonen perehdyttää kuulijansa pohjoisamerikkalaisen juurimusiikin saloihin soiton ja kerronnan keinoin. Paavo Pesonen lukeutuu maamme eturivin juurimuusikoihin.

Esitys on osa Lahden Jazztori 2019 ohjelmaa.

Esitykseen on vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti.

Keskiviikkona 22.5. klo 13.00 Lahden pääkirjaston musiikkialueella kuullaan Sinfonia Lahden pienryhmän  Cityfoniaa -konsertti seurassa tuhansien kirjojen. Kokoonpano; Eva Trygg - huilu, Jukka Hirvikangas - oboe, Nora Niskanen - klarinetti, Essi Vartio - fagotti ja Mia Kasper -käyrätorvi. Konserttiin on vapaa pääsy, ja sen kesto on noin 30 min.

CITYFONIAA 20.-26.5.2019

Bongaa oma musiikkihetkesi orkesterin pienryhmäviikolta, kun musiikin ja soinnin juhla jalkautuu luoksesi. Koe yhdessä kokemisen riemu mm. kaupunkimme kahviloissa, ravintoloissa ja kirjastoissa.

Katso koko ohjelma www.sinfonialahti.fi

#sinfonialahti #cityfoniaa #bongaaomamusiikkihetkesi

 

Lauantaina 9.3. klo 12.00-1300 Lahden pääkirjaston musiikkialueella lastenkonsertti ja soitinkokeilutuokio.

Tule kuuntelemaan lasten musiikkiesityksiä ja laulamaan mukana tuttuja lastenlauluja Lahden Musiikkimaan opettajien ja oppilaiden kanssa.

Konsertti kestää n. 30 minuuttia ja sen jälkeen halukkaat pääsevät opettajan kanssa kokeilemaan pianoa, viulua ja ukulelea.

12.00-12.30 lastenkonsertti

12.30-13.00 soitinkokeilutuokio