Siirry sisältöön

Tiistaina 23.4. klo 14 - 16 erätaukokeskustelu Lahden pääkirjaston Päijät-Häme huoneessa. Keskustelun tavoitteena on pohtia sitä, millainen on hyvä aikuisille suunnattu kirjakokoelma. Samalla keskustellaan siitä, mitä kaikkea kirjastossa pitää olla - unohtamatta sähköisessä muodossa olevia aineistoja! Kuntien yhteinen e-kirjasto avautuu 23.4. Tilaisuudessa käytetään Erätauko-menetemää, joka on tasavertainen ja luottamuksellinen tapa keskustella. Tavoitteena on kuunnella erilaisia näkökulmia ja kokemuksia. Ilmoittaudu mukaan viimeistään maanantaina 22.4. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: tuija.jerndahl@lahti.fi. Tervetuloa keskustelemaan! Tarjolla on kahvia ja teetä.

Torstaina 23.11. klo 14-16 Lahden pääkirjaston Päijät-Häme huoneessa keskustellaan tulevaisuuden musiikkipalveluista. Keskustelun tavoitteena on pohtia sitä, mitä kirjaston tarjoamat musiikkipalvelu ovat ja mitä ne voisivat olla. Samalla keskutellaan myös siitä, millainen merkitys kirjastolla ja sen tarjoamilla musiikkipalveluilla ylipäätään on ihmisten elämässä.

Keskustelussa käytetään Erätauko-menetelmää, joka on tasavertainen ja luottamuksellinen tapa keskustella. Tapahtuma on osa Minun kuntani -hankkeen tilaisuuksia, joiden tavoitteena on edistää vuorovaikutusta. Olisi hienoa, jos pääset mukaan! Ilmoittaudu ma 20.11. mennessä: Tuija Jerndahl, tuija.jerndahl@lahti.fi

 

 

Tiistaina 9.5.2023 klo 17.00 - 19.00 pääkirjaston Päijät-Häme huoneessa keskustellaan epävarmuudessa elämisestä. Elämme parhaillaan aikaa, jossa erilaiset kriisit seuraavat toisiaan. Mitkä asiat tuovat epävarmuutta sinun elämääsi? Mikä huolestuttaa? Mikä auttaa sinua jaksamaan arjessa? Missä näet toivoa?

Tule kertomaan ajatuksiasi ja kuuntelemaan muiden kokemuksia. Ohjattu keskustelu käydään luottamukselliseti, eikä paikalla ole yleisöä. Ilmottaudu mukaan: kaisa.halme@lahti.fi tai 044 416 4139. Lämpimästi tervetuloa!

Keskustelu on osa Kansalliset dialogit kokonaisuutta, joka on uudenlainen malli yhteiskunnallisen keskustelun käymiseksi yhdessä kansalaisten, yhteisöjen ja viranomaisten kanssa. Tapahtuman järjestää kirjastojen Minun kuntani -hanke.

Keskiviikkona 6.9.2023 klo 10 - 11 Nastolan kirjaston digitaitopiiri.

Digitaitopiirissä käydään keskustellen läpi erilaisia digilaitteisiin ja digimaailmaan liittyviä asioita ja ilmiöitä. Nastolan digitaitopiiri kokoontuu syksyllä 2023 keskiviikkoisin kerran kuukaudessa. Digitaitopiiri on kaikille avoin, erillistä ilmoittautumista ei tarvita.