Siirry sisältöön

Keskiviikkona 7.10. klo 18.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa teologian tohtori Ari Hukari johdattelee keskusteluun islamista. Puhetta pyhästä -iltojen tavoitteena on mahdollistaa avoin ja kunnioittava keskustelu erilaisten maailmankatsomusten välillä. Keskusteluillat toteutetaan yhteistyössä Keski-Lahden seurakunnan kanssa. Syksyn viimeinen tapaaminen on 4.11.

Lisätietoja: pastori Hannu Lehdeskoski hannu.lehdeskoski@evl.fi, puh 044 719 1445 tai kirjastonhoitaja Johanna Nurminen johanna.nurminen@lahti.fi, puh 044 416 3523

Käsillä muodostettu sydän kehystää laskevaa aurinkoa.

Tilaisuus on PERUTTU! Keskiviikkona 1.4. klo 17.30 - 19.30 Lahden pääkirjaston aikuisten tapahtuma-alueella pysähdytään uskonnollisten ja eettisten näkökulmien äärelle Puhetta pyhästä keskusteluillassa. Illan tavoitteena on mahdollistaa avoin ja kunnioittava keskustelu erilaisten uskonnollisten näkemysten ja uskontojen välillä.

Iltoihin kutsutaan vierailijoita alustamaan uskoon ja uskontoihin liittyvistä aiheista. Keskustelua johtavat Hannu Lehdeskoski, Kai Henttonen sekä Matti Heiliö.

Kevään viimeinen kokoontuminen 6.5.