Siirry sisältöön

Asianajajapäivystys

  • Asianajajapäivystys Heinolan kirjastossa. Asianajaja on tavattavissa kirjaston pohjakerroksessa kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 17-18. Kesätauko kesäkuusta elokuuhun. Syksyn osalta seuraa kirjaston ilmoittelua.
  • Asianajajapäivystys Lahden pääkirjastossa. Asianajaja on tavattavissa Ellilä-huoneessa (2. kerros) parillisten viikkojen tiistaina klo 17-19 ilman ajanvarausta. Jonotus vuoronumerolla. Numerot jaossa 30 min. ennen päivystyksen alkua. Kesätauko kesäkuusta elokuuhun.

HUOMIO!  PÄIVYSTYS KESKEYTETTY TOISTAISEKSI. Koronavirustilanteen vuoksi AA-liiton Päijät-Hämeen paikallisosaston hallitus on päättänyt perua syksyn asianajajapäivystykset. Vuoden 2021 opastusten jatkumisesta ei ole vielä päätetty.

Päijät-Hämeen asianajajat antavat maksutonta neuvontaa Heinolan ja Lahden kirjastoissa oikeudellisissa asioissa. Asianajaja antaa asiakkaalle tietoa siitä, onko asiassa tarpeen hakea oikeudellista asiantuntija-apua tai ohjaa hänet oikean viranomaisen tai asiaan perehtyneen asianajajan puoleen.

Päivystyksen aikana ei voida laatia asiakirjoja eikä hoitaa laajempia toimeksiantoja. Päivystyspaikassa on mahdollisuus keskustella luottamuksellisesti.

Ajanvarausta päivystykseen ei voi tehdä eikä puhelinneuvontaa voida antaa.