Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Asikkala mainittu! – kirjailijapaneeli Asikkalan kirjastossa

14 lokakuun 17:30 - 19:00

Maanantaina 14.10. klo 17.30 Asikkalan kirjaston lehtisalissa järjestetään paneelikeskustelu, jossa kolme kirjailijaa pohtii kotiseudun merkitystä kirjoissaan ja kirjoittamisessaan. Mukana ovat asikkalalaiskirjailijat Marja Aho, Ina Ruokolainen ja Anuirmeli Sallamo-Lavi. Kaikilta heiltä on julkaistu kuluvan vuoden aikana teos, jossa tavalla tai toisella Asikkala on mukana:

Marja Ahon rikosromaanissa Kuun kahdet kasvot (Myllylahti 2024) tapahtumat sijoittuvat talvisen Päijänteen kansallispuiston maisemiin. Pulkkilanharjulla sijaitsevasta huvilasta löydetään tuntemattoman miehen ruumis ja rikosta saapuu selvittämään omintakeinen komisario.

Ina Ruokolaisen yhdessä Nenne Hallmanin ja Suvi Aholan kanssa kirjoittamassa tarinallisessa tietokirjassa Kolmen naisen matkakirja (Into 2024) tehdään erilaisia matkoja pitkin Suomea, myös Pulkkilanharjulla, "tuhansien turistien kylässä" Kalkkisissa ja muuallakin Asikkalassa.

Anuirmeli Sallamo-Lavin Tiibetiläisen mestarin tiimalasi (Basam Books 2024) on esoteerisen trilogian päätösosa. Pienoisromaanissa lähdetään liikkeelle 2020-luvun Vääksystä, mutta aikamatkaileva päähenkilö pääsee tapaamaan esimerkiksi Urajärven kartanon kauniin Sofian.

Luvassa on kolmen kirjailijan ja kirjan kautta pohdintaa oman kotiseudun, sen maiseman ja ihmisten merkitystä kirjailijalle - ja lukijallekin. Haastattelijana kirjasto- ja kulttuurijohtaja Tanja Kairimo.

Kaikille avoimessa tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Kirjailijoiden kirjoja on myös myynnissä (käteinen ja MobilePay).

Tervetuloa mukaan!

kolmen kirjailijan kuvat

Tiedot

Päivämäärä:
14 lokakuun
Aika:
17:30 - 19:00
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

Asikkalan kirjasto
Puhelin:
044 778 0741
Sähköposti:
kirjasto@asikkala.fi

Tapahtumapaikka

Asikkalan kirjasto
Asikkalantie 21
Vääksy, 17200
+ Google Map
Puhelin:
044 778 0741