Siirry sisältöön

Lahden kaupunginkirjastossa tapahtuu syksyllä 2023

Lahden kaupunginkirjaston syksyn 2023 tapahtumaesite on julkaistu. Tapahtumaesitteeseen on koottu kaikki pääkirjaston ja lähikirjastojen tapahtumat elo-joulukuun ajalle.

Kirjastoissa järjestetään monipuolisesti erilaisia tapahtumia, joiden tavoitteena on toteuttaa kirjaston lakisääteistä tehtävää ja edistää sen tavoitteita. Kirjaston tapahtumilla edistetään kaikkien yhdenvertaisia mahdollisuuksia tietoon, sivistykseen ja kulttuuriin. Tapahtumien avulla edistetään myös monipuolista lukutaitoa ja aktiivista kansalaisuutta.

Kaikkiin kirjastojen tapahtumiin on vapaa pääsy.

Syksyn ajan kirjastoissa järjestetään säännöllisesti luku-, käsityö- ja kirjoituspiirejä sekä satutuokioita. Luvassa on lisäksi monia mielenkiintoisia kirjailijavierailuja, musiikkitapahtumia ja esityksiä. Jokaiselle löytyy jotakin. Tervetuloa viihtymään!

Lahden kaupunginkirjaston tapahtumaesite, linkki pdf-tiedostoon (ei saavutettava).

Kaikki tapahtumat lisätään syksyn kuluessa myös Lastu-verkkokirjaston tapahtumakalenteriin.

Esitteen kansikuvassa kaksi pikkutyttöä makaa vatsallaan lattialla ja selaavat kirjoja. Taustalla kirjaston kirjoja hyllyssä.