Siirry sisältöön

Mukkulan kirjaston omatoimiaikaan lisää rajoituksia

Mukkulan kirjaston omatoimiaikaa on rajoitettu 16.12.2022 alkaen niin, että kirjastossa ei ole voinut asioida omatoimisesti viikonloppuiltoina. Nyt rajoituksia joudutaan kiristämään entisestään.

Mukkulan kirjaston omatoimiaika ei ole käytössä ilta-aikaan 18.1. alkaen. Omatoimiaika on käytössä vain aamulla ennen palveluajan alkamista ja viikonloppuisin kello 15.00 asti. Kirjasto suljetaan arkisin palveluajan päättymisen jälkeen: maanantaisin ja tiistaisin kello 19.00, keskiviikkoisin kello 16.00, torstaisin ja perjantaisin kello 15.00. Omatoimiaika alkaa joka päivä kello 6.00. 

Rajoituspäätös johtuu käyttösääntöjen vastaisesta, asiattomasta toiminnasta. Kirjastossa on tehty toistuvasti ilkivaltaa, tiloja on rikottu ja käytetty isolla porukalla. Toiminta on vaaraksi sekä muille asiakkaille että kirjastorakennukselle. Rajoitusten kiristäminen on tässä tilanteessa välttämätöntä. Rajoitukset ovat voimassa 5.3. asti.