Siirry sisältöön

Lahden kirjastojen kevään 2023 tapahtumaesite on julkaistu

Lahden kirjastoissa on kevään aikana tarjolla useita luentoja, kirjailijavierailuja, lasten esityksiä ja musiikkia. Ohjelmaa on kaikenikäisille koko kevään ajan.

Yhteiskunnallista vuoropuhelua lisääviä keskustelutilaisuuksia on luvassa useita. Nastolan ja Kärpäsen kirjastoissa kokoontuu uutispiirit säännöllisesti ja Minun kuntani -demokratiahanke jatkaa pääkirjastossa alkaneita keskustelutilaisuuksia. Uutispiireissä keskustellaan ajankohtaisista asioista ja uutisista rakentevasti ja rennolla otteella.

Ryhmätoimintaan voi osallistua kirjastossa myös kirjoittamisen, lukemisen, käsitöiden ja digiasioiden merkeissä. Piirit ovat pääsääntöisesti sellaisia, joihin voi osallistua silloin kun itselle sopii, siis kerran tai vaikka jokaisella kerralla.

Kirjastoa harvemmin käyttäneille tarjoamme tutustumisiltoja. Niissä kerrotaan mitä kaikkea kirjasto tänä päivänä tarjoaa - aina lainattavista kausikorteista liikuntavälineisiin ja harrastetiloista 3D-tulostimeen. Näitä tilaisuuksia järjestämme myös englannin ja venäjän kielillä.

Tapahtumiin voi tutustua verkossa tai hakea esitteen lähimmästä kirjastosta.

Lue Kirjastossa tapahtuu kevät 2023 -esitettä tästä (pdf-tiedosto ei ole saavutettava).

Tapahtumaesitteen lopusta löytyy nyt myös kalenteri, joka kokoaa tapahtumat helposti silmäiltäväksi.