Siirry sisältöön

Lahden kaupunginkirjaston syksyn tapahtumaesite on julkaistu

Lahden kaupunginkirjasto tarjoaa syyskaudella runsaasti ja monipuolisesti tapahtumia. Mielenkiintoisia vierailijoita on tulossa kirjastoihin heti elokuun puolivälistä alkaen. Kirjailijavieraina nähdään syksyn aikana mm. Ina Ruokolainen ja Nenne Hallman, Heikki Saure ja Kuparikettu, Pauliina Susi, Virpi Hämeen-Anttila, Ansu Kivekäs ja Tiina Raevaara sekä Pauli Virtanen, Eppu Nuotio ja Minna Saarelma-Paukkala.

Kirjailijoiden lisäksi pääkirjastolla vierailee toimittaja ja Ylen Moskovan kirjeenvaihtajanakin toiminut Kerstin Kronvall. Hänellä on pitkä kokemus Venäjän ja Ukrainan tapahtumien raportoinnista. Nuorten tekemistä rikoksista ja rangaistuksista antaa ajattelemisen aihetta Konstaapeli Daniel Kalejaiye, joka vierailee sekä Mukkulan kirjastossa että pääkirjastossa.

Perinteiset luku- ja käsityöpiirit, satutuokiot ja digiopastukset käynnistyvät myös elo-syyskuun aikana.

Käy noutamassa oma tapahtumaesitteesi lähimmästä kirjastosta.

Tervetuloa kirjastoon!

Tapahtumaesitteitä nipussa henkilön sormien välissä
Linkistä avautuu pdf-tiedostona oleva tapahtumaesite, ei saavutettava