Siirry sisältöön

Hämeenkosken kirjaston uusien tilojen rakennusaikataulu venyy.

Hämeenkosken kirjasto on sulkenut ovensa toistaiseksi. Kirjasto muuttaa valmistuviin tiloihin Seuralan toiseen kerrokseen. Kirjojen pakkaaminen ja muuton valmistelu uusiin tiloihin on vauhdissa. Viimeisen tiedon mukaan uusissa tiloissa voidaan avata elokuun alussa, ei vielä kesäkuussa kuten aikaisemmin on kerrottu. Seuraa ilmoittelua!

Tilojen sulkeminen tarkoittaa sitä, että Hämeenkoskelle ei kuljeteta varauksia eikä Hämeenkosken kirjastosta kerätä varauksia. Palautusluukku on auki vähän aikaa sulun alettua. Sen jälkeen palautukset tulee toimittaa johonkin muuhun Lastukirjastojen toimipisteeseen tai kirjastoautoon.

Hollolan kirjastoauton pysäkit löydät tämän linkin takaa: https://www.hollola.fi/library/files/5fbd0cd6c9105823cd000039/kirjastoauton-aikataulu.pdf

Hollolan pääkirjaston palveluajat:
ma, ti, to 12-19
ke 12-17
pe 10-16
la, su suljettu