Siirry sisältöön

Digiopastukset jatkuvat Lahden kirjastoissa

Digiopastuspäivystykset jatkuvat Lahden kirjastoissa varotoimia noudattaen. Käytäthän käsidesiä ennen opastukseen tuloa. Suosittelemme myös suojamaskin käyttöä opastustilanteessa. Tule opastukseen vain terveenä!

Digiopastukset ja asiakaskurssit Lahden kirjastoissa -sivulta näet ajantasaiset tiedot digiopastustarjonnasta ja koronarajoitusten aiheuttamista mahdollisista muutoksista.

Henkilökohtaisissa laiteopastuksissa suosimme tällä hetkellä etäopastusta. Lähitapaamisia kirjaston tiloissa järjestämme vain rajoitetusti ja maksimissaan 15 minuutin kestoisena.

Etädigiopastus palvelee puhelimitse

Digilaitepulmiin voit saada apua etänä puhelimitse jättämällä yhteydenottopyynnön kirjaston mediaohjaajille. Mediaohjaajat seuraavat yhteydenottopyyntöjä aktiivisesti ja ottavat asiakkaaseen yhteyttä arkisin mahdollisimman pian yhteydenoton jälkeen kello 10-15.

Jos sinulla on haasteita digitaalisten laitteiden tai palveluiden käytössä toimi seuraavasti:

  • Soita numeroon 044 416 3517 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen: mediaohjaajat@lahti.fi
  • Jätä meille yhteydenottopyyntö ja seuraavat tiedot:
    Nimi, puhelinnumero, toivottu soittoaika, laite jonka kanssa haasteita on ollut ja lyhyt kuvaus ongelmasta.
  • Etäopastus tarjoaa mahdollisuuden kysyä kirjaston e-palveluista sekä tietotekniikan ja internetin peruskäytöstä. Pankkiasiointiin, asiakkaan maksuliikenteeseen ja erilaisten hakemusten tekoon liittyvissä asioissa emme voi auttaa.
  • Valitse siis yksi tärkein ratkaistava kysymys. Huomoithan myös että kaikkia asioita ei ole mahdollista hoitaa etänä näkemättä asiakkaan laitetta.

Yhteydenottopyynnöt ja yhteystiedot poistetaan heti käsittelyn jälkeen.