Siirry sisältöön

Nastolan kirjasto muuttaa

Nastolan kirjasto muuttaa kesän aikana. Vanha kirjasto, joka toimii osoitteessa Laturintie 1 on asiakkaille avoinna vielä juhannusaaton aattona 24.6. klo 10­-16. Kirjasto on suljettu 25.6.-8.8. Uusi kirjasto avataan maanantaina 9.8. Rakokiven monitoimitalo Loistossa, osoitteessa Toritie 6.

Pitkä laina-aika kesäksi

Kaikelle Nastolan kirjastosta lainatulle aineistolle tulee 17.5. alkaen palautuspäiväksi 31.8. Pitkä laina-aika ei koske muista Lahden kirjastoista tehtyjä lainoja.

Varattua aineistoa voi noutaa Nastolan kirjastosta 24.6. saakka. Asiakkaan kannattaa jo ennen kirjaston sulkemista valita noutopaikaksi joku muu kirjasto. Pitkässä varausjonossa oleva aineisto ei välttämättä ehdi Nastolan kirjastoon ennen kirjaston sulkeutumista. Kiinnioloaikana Nastolan kirjastoon tilattu varaus ei siirry kuljetettavaksi ja sen voi noutaa vasta, kun Nastolan kirjasto jälleen avautuu. Asiakas voi tehdä noutopaikan muutoksen itse verkkokirjastossa.

Asiakkaan on hyvä huolehtia jo valmiiksi myöhässä olevien lainojen palautukset kirjastoon ennen sen sulkeutumista. Valmiiksi myöhässä olevien lainojen myöhästymismaksujen kertyminen ei pysähdy Nastolan kirjaston kiinnioloaikana.

Lainoja voi Nastolan kirjaston kiinni ollessa palauttaa mihin tahansa muuhun Lahden kirjastoon tai Lastu-kirjastoon.

Havainnekuva Rakokiven monitoimitalo Loistosta, jonne Nastolan kirjasto muuttaa kesän aikana.

Asiakkaita kutsutaan mukaan muuttotalkoisiin

Nyt kannattaa käydä lainaamassa kesälukemiset Nastolasta. Mitä enemmän kirjoja on lainassa sitä vähemmän niitä täytyy pakata muuttolaatikoihin. "Toivottavasti pitkä laina-aika kannustaa ihmisiä hakemaan paljon lukemista kesäksi", tuumailee muuttotalkoita suunnitteleva vastaava kirjastonhoitaja Terhi Lehti Nastolan kirjastosta.

Lisätietoja
Salla Palmi-Felin
050 559 4098
salla.palmi-felin@lahti.fi

Terhi Lehti
vastaava kirjastonhoitaja
044 790 9335
terhi.lehti@lahti.fi