Siirry sisältöön

Game Över -pelitapahtuma verkossa viikolla 18.

Lahden kaupunginkirjaston ja Lahden nuorisopalveluiden yhteinen pelitapahtuma Game Över järjestetään 3.-8.5. Pelitapahtuma kasvaa yksipäiväisestä tapahtumasta lähes viikon mittaiseksi ja se järjestetään kokonaan verkossa. Tapahtuman teemana on tällä kertaa pelien suunnittelu ja niiden tekeminen. Luvassa on asiatuntijapuheenvuoroja sekä pelaamista monella eri tavalla ja eri alustoja hyödyntäen.

  • Tapahtuma alkaa maanantaina 3.5. kello 14.00 julkaistavalla Ensitreffit pleikkarilla -Youtube-sarjan spesiaalijaksolla.
  • Tiistaina 4.5. kello 17.00-20.00 järjestetään kirjaston nuorten roolipelikerho, johon ensikertalaiset ovat erityisen tervetulleita.
  • Perjantaina 7.5. kello 15.00–17.30 tapahtuma huomioidaan nuorisopalveluiden pelistriimissä.

Lauantai 8.5. on tapahtuman pääpäivä, silloin pelataan lautapelejä, roolipelejä, konsoli- ja mobilipelejä - yhdessä ja omatoimisesti. Myös Lahti Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021-juhlavuosi huomiodaan Game Överissä. Osallistujat haastetaan mukaan kaappicosplay-kilpailuun, jonka sääntönä on ”kokoa asusi omien kaappiesi aarteista, eli älä osta mitään.” Cosplay-kisan voittaja julkistetaan lauantaina klo 16.00.

Tarkemmat tiedot ohjelmasta löydät tapahtuman sivulta

Linkki saavutettavaan lauantaipäivän ohjelmaan

Tervetuloa mukaan kokeilemaan ja innostumaan!
Lisätietoja tapahtumasta antaa
Salla Korvanen 
pedagoginen informaatikko 
Mediakasvatus- ja musiikkipalvelut 
salla.korvanen@lahti.fi  
p. 050 559 4093