Siirry sisältöön

Tule kirjastoautoon yksin ja vain terveenä

Lahden kirjastoautot Eepos ja Pegasos kulkevat tällä hetkellä reiteillään normaalisti. Jotta autoissa voidaan jatkaa asiakkaiden palvelemista myös jatkossa, toivomme asiakkailta yhteistyötä.

Kirjastoautoilla on tiukka reittiaikataulu. Jotta siinä pysytään, on toivottavaa, että autossa asioidaan pikaisesti.  Vahva suosituksemme on, että aineisto varataan ennakkoon ja varattu aineisto noudetaan kirjastoautosta. Aineistoa voi varata kirjautumalla verkkokirjastoon lastu.finna.fi tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen kirjastoautot@lahti.fi.

Ymmärrämme ja iloitsemme siitä, että kirjastoautossa käynti on perheen lapsille tärkeä elämys. Tässä tilanteessa toivomme kuitenkin, että perheistä vain yksi henkilö asioisi kerrallaan kirjastoautossa. Tämä terveysturvallisuuden ja tiukan reittiaikataulun vuoksi.

Tärkeintä on edelleen muistaa:

  • tule kirjastoautoon vain terveenä
  • huolehdi hyvästä käsihygieniasta
  • käytä maskia, mikäli se suinkin on mahdollista ja
  • muista turvavälit

Tervetuloa pysäkeille!

Linkki Pegasoksen reittiaikatauluun

Linkki Eepoksen reittiaikatauluun