Siirry sisältöön

Lahden lähikirjastojen sometilit uudistuvat

Lahden kahdeksan lähikirjaston omat Facebook- ja Instagram-tilit lakkaavat olemasta helmikuun lopussa. Maaliskuun alussa näkevät päivänvalon Lahden lähikirjastojen yhteiset face- ja instatilit, joilla tullaan näkemään jokaisen kirjaston arkea ja juhlaa. Molemmat tilit löytää sosiaalisesta mediasta Lahden lähikirjastot -nimellä.

Uudistuksen tarkoitus on kertoa Lahden lähikirjastojen palveluista ja tarjonnasta, tuottamalla yhdessä laadukasta, hyödyllistä ja hauskaa somesisältöä, alueiden erityisyyttä unohtamatta. Lahden kahdeksan lähikirjastoa (Ahtiala, Jalkaranta, Kärpänen, Laune, Liipola, Nastola, Mukkula ja Renkomäki) ovat jokainen omanlaisiaan: viime kädessähän kirjaston tekevät sen asiakkaat ja työntekijät. Luvassa onkin muun muassa henkilökunnan kirjavinkkejä. 
 
Lahden pääkirjaston tapaan lähikirjastoissa järjestetään paljon tapahtumia. Jatkossa kaikki lähikirjastojen tapahtumat löytyvät kätevästi yhteiseltä Facebook-tililtä. Toiveena on, että entistä useammat asiakkaat löytäisivät tiensä oman asuinalueen ulkopuolella kirjastoissa järjestettäviin tapahtumiin. Yhteisen Instagram-tilin sisältö tulee painottumaan hieman Facebookia enemmän ajattomampaan tunnelmointiin.  

Koronapandemian vuoksi tapahtumien turvallisuusjärjestelyjä jatketaan syksyn tapaan ja viranomaisohjeistuksia seurataan tarkasti. Kevätkaudella tapahtumia tarjotaan runsaasti verkossa.

Koko kirjaston tapahtumaesitteen voi noutaa kaikista Lahden kirjastoista.
 
#lahenlähikset #lähiksissätapahtuu 

Teksti 
Pyry Varjonen 
mediaohjaaja 
Nastolan kirjasto