Siirry sisältöön

Lahden kaupunginkirjaston kevään tapahtumaesite on julkaistu

Lahden kaupunginkirjasto on julkaissut kevätkauden tapahtumat toukokuulle saakka. Tarjolla on monipuolista tekemistä kaikenikäisille!

Koronapandemiasta johtuen tapahtumien turvallisuusjärjestelyjä jatketaan kuluneen syksyn tapaan ja viranomaisohjeistuksia seurataan tarkasti.

Kevätkaudella tapahtumia tarjotaan runsaasti verkossa. Uutta verkossa tarjottavaa tapahtumatarjontaa edustavat eri-ikäisille suunnatut lukupiirit, jotka järjestetään Instagramissa. Myös aikuisten lukudiplomin julkistusiltaa vietetään poikkeuksellisesti verkossa.

Tapahtumasisällöissä juhlistetaan myös Lahtea Euroopan ympäristöpääkaupunkina 2021. Tammikuun ensimmäisellä viikolla julistetaan alkavaksi kirjoituskilpailu Lahden ja luonnon ystäville. Kirjoituskilpailussa on sarjat eri-ikäisille kirjoittajille ja kilpailun päätöstilaisuutta juhlitaan pääkirjaston auditoriossa huhtikuun 21. päivä.

Kirjaston tapahtumaesitteen voi noutaa kaikista Lahden kirjastoista ja Palvelutorilta 21.12. alkaen.  Muutokset ja lisäykset ovat mahdollisia, kannattaa seurata ilmoittelua verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Tervetuloa mukaan!

Lahden kaupunginkirjaston kevään 2021 tapahtumaesite, pdf, ei saavutettava.

Tapahtumaesitteen kansi. Kuva Yeboyahista ja teksti Lahden kaupunginkirjasto kevät 2021. Kirjastossa tapahtuu.