Siirry sisältöön

Lainattavia kausikortteja Lastu-kirjastoissa

Kausikorttien laina-aika on 1 viikko. Kausikortteja lainataan yksi kortti per henkilö. Kausikorttilainaa ei voi uusia eikä kausikorttia voi varata.

Hollola

Hollolan pääkirjastossa on lainattavana kaksi kappaletta LASBin kausikortteja runkosarjan otteluihin kaudelle 2020-2021. Kausikortit on lainattavissa Hollolan pääkirjaston asiakaspalvelusta.

Heinola

Heinolassa Peliitat ovat lahjoittaneet yhteensä viisi kpl kausikortteja asiakkaiden käyttöön. Ne käyvät Peliittojen kotipeleihin 2020-2021 kaudella. Kausikortti on lainattavissa Heinolan kirjaston asiakaspalvelusta.

Lahti 

Lahden kaupunginteatterin kausikortteja on lainattavissa kaksi kpl. Kausikortit ovat lainattavissa pääkirjaston kirjallisuus- ja tietopalveluiden tiskistä. Kausikortilla ei pääse kaikkiin kaupunginteatterin esityksiin. Kortti lainataan liitteineen ja liitteissä on tiedot, mihin esityksiin kortti käy.  

Sinfonia Lahden kausikortteja on laittavissa kaksi kpl. Kausikortit ovat lainattavissa pääkirjaston media- ja musiikkipalveluiden tiskistä. Syksyn 2020 ensimmäinen konsertti, johon kausikortilla pääsee on 8.10. Kausikortilla ei pääse kaikkiin Sinfonia Lahden konsertteihin. Kortti lainataan liitteineen ja liitteissä on tiedot, mihin konsertteihin kortti käy. 

LASB Salibandyseuran kausikortteja on lainattavissa kaksi kpl. Kausikortti käy F-liigan runkosarjan otteluihin 2020-2021. Kausikortti on lainattavissa pääkirjaston kirjallisuus- ja tietopalveluiden tiskistä.  

LASB:n, Lahden kaupunginteatterin ja Sinfonia Lahden kausikortit kuvassa