Siirry sisältöön

Lahden kaupunginkirjaston syksyn tapahtumaesite on julkaistu

Monipuolinen tapahtumatarjotin on suunniteltu turvallisuusnäkökulmat huomioiden. Useita tapahtumia voi seurata etäyhteyden kautta.

Kevään kokemukset ovat vaikuttaneet monella tavalla alkavan syksyn tapahtumakokonaisuuden suunnitteluun: ostotapahtumia on vähemmän kuin aiempina syksyinä, tapahtumiin voidaan yleisesti ottaen ottaa vähemmän osallistujia, osa tapahtumista varaudutaan striimaamaan ja joihinkin tilaisuuksiin käytössä on ennakkoilmoittautuminen.

Kirjastossa seurataan tiiviisti viranomaisten ohjeita ja suosituksia ja reagoidaan muuttuviin tilanteisiin. Turvaohjeita noudattaen tapahtumia järjestetään henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisuus edellä.

Tapahtumaesitteitä saa kaikista Lahden kaupungin kirjastoista sekä Lahden Palvelutorilta. Muutokset ja lisäykset ovat mahdollisia, kannattaa seurata ilmoittelua verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Tervetuloa mukaan!

Linkki syksyn tapahtumaesitteeseen, pdf-tiedosto, ei saavutettava

tapahtumaesitteen kansikuva: useita vierailijoita.