Siirry sisältöön

Hollolan kirjasto suljettuna 18.3. – 13.5.

Hollolan kirjaston pisteet (Hollolan pääkirjasto, Kalliolan kirjasto ja Hämeenkosken kirjasto) ovat suljettuina 18.3.-13.5. välisen ajan. Kirjastoauto on myös pois liikenteestä.  Pääkirjaston ja Kalliolan omatoimiasiointi on pois käytöstä.

Palautuksia voi jättää pääkirjastossa palautusluukkuun. Lainoja voi uusia verkkokirjastossa (lastu.finna.fi) ja ainakin toistaiseksi myös sähköpostitse hollolan.kirjasto@hollola.fi sekä puhelimitse 038 803 270.  Verkkokirjaston chat-palvelu on toiminnassa ainakin toistaiseksi myös sulkuaikana.

Sulkupäivinä erääntyneestä aineistosta ei mene myöhästymismaksuja.

Saapuneita varauksia säilytetään sulkuajan päättymiseen saakka ja senkin jälkeen vielä 7 vrk.

Tätä tiedotetta päivitetään ja täydennetään.