Siirry sisältöön

Hollolan omatoimikirjasto saadaan maaliskuun aikana käyttöön

Hollolan pääkirjaston remontti etenee aikataulussa.  Tiistain 21.1.2020 työmaapalaverissa arvioitiin, että omatoimikirjasto voidaan ottaa jälleen käyttöön maaliskuun aikana. Seuraa tiedotuksia! 

Hollolan pääkirjaston muutostyöt ovat alkaneet 1.10.2019. Muutostöiden aikana kirjasto toimii muuten normaalisti, mutta omatoimikirjasto on poissa käytöstä toistaiseksi ja osa kirjaston alueesta on suljettu vaiheittain muutostöiden takia. Muutostyöt valmistuvat kokonaisuudessaan huhtikuussa 2020.

Kirjaston lastenosasto siirretään nykyiseltä paikaltaan nykyisen tiskin taakse. Lastenosaston tilalle ja osittain nykyiseen kirjastosaliin tehdään tapahtuma-alue ja kahvioalueella tehdään muutostöitä. Muutostyöt tehdään alueittain edellä luetellussa järjestyksessä. Piipahlus muuttaa kirjastoon keväällä 2020. Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa haittaa kirjaston asiakkaille.

Lisätietoja muutostöistä saa Tuomo Vesikolta, p. 044-780 1440, sähköposti tuomo.vesikko@hollola.fi .

Terveisin
Tuomo Vesikko
rakennuttajapäällikkö
Hollolan Tilapalvelu Oy