Siirry sisältöön

Aikuisten lukudiplomin 2020 julkistamisgaala 8.1.2020

Lahden kaupunginkirjaston ensimmäinen aikuisille suunnattu lukudiplomi julkaistiin vuonna 2019 ja sen suosio yllätti kaikki.  Julkaisemme uudistetun ja odotetun vuoden 2020 Lastu-lukudiplomin keskiviikkona 8.1.2020 gaalamenoin. Julkistamisgaala pidetään Lahden pääkirjaston aikuisten tapahtuma-alueella klo 17.30-19.30, ja sinne ovat tervetulleita aivan kaikki lukemisesta kiinnostuneet. Gaalassa pääset tutustumaan uuden lukudiplomin kirjoihin ensimmäisten joukossa.

Illan ohjelmassa on mm. haastatteluja ja kirjamaistiaisia. Vieraana on laulaja-lauluntekijä Minja Koski eli M, joka esiintyy ja kertoo lukemisen merkityksestä hänelle.

Ilta huipentuu Aikuisten Lastu-lukudiplomin 2020 julkistamiseen. Tervetuloa!

 

Lukudiplomi on kirjavinkkilista, jonka tavoitteena on innostaa lukemaan ja löytämään uutta luettavaa. Listalta löytyy haastavia kirjoja himolukijoille ja helposti lähestyttäviä teoksia heille, joiden edellisestä lukuhetkestä on kulunut jo aikaa. Lisätietoa lukudiplomista löydät täältä. Vuoden 2020 diplomi julkaistaan verkkosivuillamme to 9.1.2020.