Siirry sisältöön

Omatoimikirjasto pois käytöstä edelleen

Hollolan pääkirjaston omatoimikirjastoa ei remontin vuoksi voida avata heti vuodenvaihteen jälkeen. Omatoimikirjasto on siis toistaiseksi pois käytöstä. Tilanne arvioidaan säännöllisesti työmaapalavereissa ja asiakkaita tiedotetaan heti kun omatoimikäyttö on taas mahdollista.

Hollolan pääkirjaston muutostyöt ovat alkaneet 1.10.2019. Muutostöiden aikana kirjasto toimii muuten normaalisti, mutta omatoimikirjasto on poissa käytöstä toistaiseksi ja osa kirjaston alueesta on suljettu vaiheittain muutostöiden takia. Muutostyöt valmistuvat kokonaisuudessaan huhtikuussa 2020.

Kirjaston lastenosasto siirretään nykyiseltä paikaltaan nykyisen tiskin taakse. Lastenosaston tilalle ja osittain nykyiseen kirjastosaliin tehdään tapahtuma-alue ja kahvioalueella tehdään muutostöitä. Muutostyöt tehdään alueittain edellä luetellussa järjestyksessä. Piipahlus muuttaa kirjastoon keväällä 2020. Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa haittaa kirjaston asiakkaille.

Lisätietoja muutostöistä saa Tuomo Vesikolta, p. 044-780 1440, sähköposti tuomo.vesikko@hollola.fi .

Terveisin
Tuomo Vesikko
rakennuttajapäällikkö
Hollolan Tilapalvelu Oy