Siirry sisältöön

Hollolan pääkirjaston muutostöiden vaikutus omatoimikirjastoon

Hollolan pääkirjaston muutostyöt alkavat 1.10.2019, omatoimikirjasto pois käytöstä vuoden loppuun

Hollolan pääkirjaston muutostyöt alkavat 1.10.2019. Muutostyön aikana kirjasto toimii muuten normaalisti, mutta omatoimikirjasto on poissa käytöstä ainakin vuoden 2019 loppuun saakka ja osa kirjaston alueesta on suljettu vaiheittain muutostöiden takia. Muutostyöt valmistuvat kokonaisuudessaan huhtikuussa 2020.

Kirjaston lastenosasto siirretään nykyiseltä paikaltaan nykyisen tiskin taakse. Lastenosaston tilalle ja osittain nykyiseen kirjastosaliin tehdään tapahtuma-alue ja kahvioalueella tehdään muutostöitä. Muutostyöt tehdään alueittain edellä luetellussa järjestyksessä. Piipahlus muuttaa kirjastoon keväällä 2020. Pahoittelemme muutostöistä aiheutuvaa haittaa kirjaston asiakkaille.

Lisätietoja muutostöistä saa Tuomo Vesikolta, p. 044-780 1440, sähköposti tuomo.vesikko@hollola.fi .

Terveisin
Tuomo Vesikko
rakennuttajapäällikkö
Hollolan Tilapalvelu Oy