Siirry sisältöön

Lahden pääkirjaston kesäaukioloajat

Lahden pääkirjaston aukioloajat 1.6.-31.8.

ma-pe 10-19 (8-10 itsepalveluaika)
la 10-16 (itsepalveluaika)
su suljettu

Juhannuksen aukioloajat:
to 20.6. klo 10-16 (8-10 itsepalveluaika)
21.6.-23.6. suljettu

Lahden pääkirjasto on auki kesälauantaisin 1.6. -31.8. itsepalveluperiaatteella. Sama toimintamalli on ollut käytössä myös aiempina kesänä.
Kesälauantaisin asiakkaat voivat lainata ja palauttaa aineistoa automaateilla. Lainausautomaatin käyttämiseen tarvitaan kirjastokortti ja PIN-koodi.

Omia varauksia voi noutaa ja lainata lainausautomaateilla. Varattu aineisto on järjestetty noutonumeroiden mukaiseen järjestykseen Varaukset-hyllyyn. Asiakkaan oma, samana pysyvä noutonumero on ilmoitettu varauksen noutoilmoituksessa.

Lahden pääkirjaston monipuoliset tilat kuten lehtisali, satuhuone ja harrastehuoneet ovat asiakkaiden käytettävissä myös kesälauantaisin. Asiakkaat voivat käyttää myös asiakastietokoneita ja tulostaa niiltä. Lisäksi on mahdollista ottaa kopioita ja skannata tiedostoja.

Opastusta käytettävissä olevista palveluista saa henkilökunnalta. Laajat tiedonhaut ja pitempää opastusta vaativat asiat on parasta kuitenkin hoitaa arkipäivinä, koska kesälauantaisin henkilökuntaa on paikalla vain vähän.