Siirry sisältöön

Heinolan kaupungin kirjastoauto Sulka kokeilee kesäreittejä – tule ja tuo kesävieraasikin!

Kirjastoauto Sulka palvelee heinolalaisia ja alueen kesäasukkaita kolmena eri viikkona kesän mittaan. Tavallisesti kirjastoauto jättäytyy kesätauolle koululaisten kirmatessa kesälaitumille, mutta nyt halutaan kokeilla kuinka kesäreitit vetävät väkeä. Kirjastoautonkuljettaja Marko Nakari kertoo, että kysyntää kesäreiteistä on aiempina vuosina ollut jonkin verran ja nyt reitit päätettiin ottaa testiin.  ”Vakiasiakkaat ovat toivoneet reittejä ja toivomme toki, että myös kesäasukkaat löytävät tiensä kirjastoauton ja kesälukemisen pariin.”, sanoo Nakari.

Kirjastoauton tavoittaa reiteiltään 3.-6.6. sekä 1.-11.7. Tarkemmat aikataulut ja auton pysäkit löytyvät Lastu-verkkokirjastosta valitsemalla palvelupaikaksi Heinolan kirjastoauto: https://lastu.finna.fi/

Lisätietoja: Kirjastovirkailija Marko Nakari, p. 0500-254416